Home » Renovatie en onderhoud

Tuinonderhoud en -renovatie door ons bedrijf uit Dinteloord

Voor tuinonderhoud en -renovatie in de regio Dinteloord en Bergen op Zoom schakelt u HTO Tuinontwikkelaar in. Onze ervaren hoveniers weten uw droomtuin te creëren en deze perfect te onderhouden. Wij creëren graag een ontwerp op maat en ook voor snoeien, rooien, maaien en onkruid bestrijden draaien wij onze hand niet om. Zo bent u verzekerd van een prachtige tuin!

Vakkundig tuinonderhoud en -renovatie in de wijde omtrek van Dinteloord

Wilt u eens iets heel anders met uw tuin? Of is uw gazon dusdanig verwilderd dat u niet meer weet hoe u het moet aanpakken? Dan biedt een tuinman van HTO Tuinontwikkelaar uitkomst! Wij geven uw tuin een geheel nieuwe uitstraling. Door tuinonderhoud op maat zorgen we ervoor dat uw tuin in Dinteloord, Bergen op Zoom of elders in de regio ook lang na de renovatie nog mooi en gezond is.

Wij hanteren een groot werkgebied

Wij geven elke tuin in ons werkgebied rondom Dinteloord en Bergen op Zoom de uitstraling die u wenst middels tuinonderhoud. Indien gewenst verzorgen we zelfs een gehele renovatie! Als u in Dinteloord, Bergen op Zoom of elders in de regio woont, profiteert u van onze tuinonderhoud en -renovatieservice. In overleg met u stellen we een plan op maat op. Wij zorgen ervoor dat uw tuin in goede staat verkeert én mooi is om naar te kijken. Dit doen wij bijvoorbeeld door bomen te kappen en de bijbehorende stronken te frezen.

Neem bij vragen of interesse in onze diensten contact met ons op

Wilt u voor uw tuin graag gebruikmaken van de diensten van ons bedrijf uit Dinteloord met betrekking tot tuinonderhoud? Laat dan een onderhoudscontract op maat opstellen. U bepaalt zelf of u het complete tuinonderhoud van uw tuin in bijvoorbeeld Bergen op Zoom wilt uitbesteden of alleen het specialistische en zware werk. Bij interesse of vragen neemt u telefonisch contact met ons op via 06-22399261 of 0167-850399. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Neem contact op