Renovatie en tuinonderhoud

Voor tuinonderhoud en -renovatie in de regio Zeeland, Roosendaal, Etten-Leur of Bergen op Zoom zit u bij HTO-Tuinontwikkelaar helemaal goed. Onze ervaren hoveniers weten altijd uw droomtuin te creëren en deze perfect te onderhouden. We maken graag een ontwerp op maat en voor snoeien, rooien, grasmaaien en onkruid bestrijden, draaien wij onze hand niet om. Zo geniet u altijd van een prachtige tuin!

Vakkundig tuinonderhoud en -renovatie in Zeeland en Brabant

Misschien wilt u eens iets heel anders met uw tuin. Of is uw gazon dusdanig verwilderd dat u geen idee meer heeft hoe dit aan te pakken. Een expert van HTO-Tuinontwikkelaar biedt uitkomst. Wij geven uw tuin een heel nieuw gezicht. Een onderhoudsplan houdt u tuin ook tot lang na de renovatie mooi en gezond. Hierdoor heeft u altijd een schitterende tuin.

De vele redenen voor een tuinrenovatie

Wij geven iedere tuin de kwaliteitsslag die u wenst of verzorgen zelfs een algehele renovatie. Voor tuinonderhoud of -renovatie in Zeeland, Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur of omgeving zijn verschillende redenen, zoals:

  • Het groen is te veel verwilderd.
  • De bestrating is verzakt.
  • De tuin is niet meer onkruidvrij.

Samen met u stellen wij een plan op. Wij maken uw tuin kwalitatief van hoog niveau en mooi om te zien, bijvoorbeeld door bomen te kappen en stronken te frezen. Zo geniet u weer optimaal van uw tuin!

Volledig tuinonderhoud in de regio’s Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur en heel Zeeland

Een goed verzorgde tuin heeft regelmatig tuinonderhoud nodig. Tijd, kennis en vakmanschap zijn hierbij van essentieel belang. Wij nemen u het onderhoud graag uit handen. In goed overleg stellen wij een speciaal voor u op maat gemaakt onderhoudscontract samen. Daarbij kiest u voor volledige uitbesteding van het onderhoud of bijvoorbeeld voor alleen het specialistische en zware werk. Wij adviseren u graag.

Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact met ons op

Wilt u voor uw tuin in Zeeland, Roosendaal, Bergen op Zoom of Etten-Leur graag van ons tuinonderhoud gebruikmaken? Of heeft u vragen over de diverse mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-22399261 of 0167-850399. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Neem contact op