Home » Overige » Beukenhaag snoeien Bergen op Zoom

Beukenhaag snoeien en andere boomverzorging in regio Bergen op Zoom

HTO Tuinontwikkelaar uit Dinteloord is een gespecialiseerd bedrijf dat u inschakelt wanneer u een beukenhaag wilt laten snoeien of andere boomverzorging wilt laten uitvoeren in regio Bergen op Zoom. Het snoeien van een beukenhaag, knotwilg en andere soorten bomen en planten vereist scholing, kennis en ervaring; dit is waar de medewerkers van ons bedrijf nabij Bergen op Zoom over beschikken. Hierdoor zetten zij altijd een prachtig resultaat neer!

De juiste uitrusting om een beukenhaag of knotwilg te snoeien in Bergen op Zoom en omgeving

Wij bezitten een uitgebreid assortiment aan (klim)gereedschap om kleine en grote bomen op deskundige wijze te rooien of te snoeien. Onze tuinmachines en gereedschappen zijn allemaal gekeurd, omdat de veiligheid van u en onze medewerkers voor ons van groot belang is. Dit geldt ook voor onze hoogwerker, waarmee wij ook op lastig bereikbare plaatsen komen. Dit maakt een optimale boomverzorging mogelijk.

Wij voeren een boomcontrole uit volgens VTA-methodiek

Wij voeren boomcontroles uit volgens de VTA-methodiek, waarmee we de boom beoordelen op eventuele mankementen. Hierna ontvangt u een plan van aanpak op maat voor de verzorging van uw boom. Blijkt uit deze beoordeling dat het noodzakelijk is om de knotwilg of beukenhaag in uw tuin in Bergen op Zoom of omgeving te snoeien? Dan doen wij dit uiteraard ook voor u. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over plots uitvallende takken.

Profiteer ook van onze andere werkzaamheden

Wilt u naast het snoeien van uw beukenhaag of knotwilg in uw tuin in regio Bergen op Zoom ook nieuwe beplanting plaatsen? Ook dit is bij ons mogelijk. De specialisten van ons hoveniersbedrijf nabij Bergen op Zoom denken graag met u mee over de mogelijkheden en zorgen voor een uitkomst die aansluit op uw wensen. Zo combineren wij uw ideeën met onze expertise. Wij weten namelijk niet alleen alles over het snoeien van een beukenhaag, knotwilg en andere beplanting, wij plaatsen deze ook graag in uw tuin in Bergen op Zoom of elders in de regio!

Neem contact met ons op voor deskundig advies op maat

Voor deskundig advies op maat omtrent het plaatsen of snoeien van uw beukenhaag, knotwilg of andere beplanting in regio Bergen op Zoom neemt u contact met ons op. U bereikt ons bedrijf in Dinteloord via 06-22399261, 0167-850399 of via ons contactformulier. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw droomtuin te realiseren!

Neem contact op