Home » Overige » Boomverzorging

Bomen snoeien en andere boomverzorging in regio Roosendaal

HTO Tuinontwikkeling uit Dinteloord is een gespecialiseerd bedrijf in bomen snoeien in regio Roosendaal. Het snoeien van een beukenhaag, knotwilg, hagen en andere soorten bomen vereist scholing, kennis en ervaring; dit is waar de medewerkers van ons bedrijf nabij Roosendaal en Bergen op Zoom over beschikken. Hierdoor zetten zij altijd een prachtig resultaat neer!

De juiste uitrusting om veilig bomen te snoeien in Roosendaal en omgeving

Wij bezitten een uitgebreid assortiment aan (klim)gereedschap om kleine en grote bomen bij u thuis in Roosendaal en omgeving op deskundige wijze te rooien of te snoeien. Onze tuinmachines en gereedschappen zijn allemaal gekeurd, omdat de veiligheid van u en onze medewerkers voor ons van groot belang is. Dit geldt ook voor onze hoogwerker, waarmee wij ook op lastig bereikbare plaatsen komen. Dit maakt een optimale boomverzorging mogelijk.

Wij voeren een boomcontrole uit volgens V.T.A. methodiek

Wij voeren boomcontroles uit volgens de V.T.A. methodiek, waarmee we de boom beoordelen op eventuele mankementen. Hierna krijgt u een plan van aanpak op maat voor de verzorging van uw boom. Blijkt uit deze beoordeling dat het noodzakelijk is om in uw tuin in Roosendaal, Bergen op Zoom of omgeving de beukenhaag, knotwilg of andere hagen en bomen te snoeien? Dan doen wij dit uiteraard ook voor u. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over plots uitvallende takken.

Wij plaatsen ook hagen en bomen in regio Roosendaal

Wilt u naast het snoeien van uw huidige hagen en bomen in uw tuin in Roosendaal of elders ook nieuwe hagen en bomen plaatsen? Ook dit is bij ons bedrijf mogelijk! Onze hoveniers denken graag met u mee over de mogelijkheden en zorgen voor een uitkomst die aansluit op uw wensen. Zo combineren wij uw ideeën met onze expertise. Wij weten namelijk niet alleen alles over het snoeien van een beukenhaag, knotwilg en andere bomen en hagen, wij plaatsen ze ook graag in uw tuin in Roosendaal, Bergen op Zoom of op een andere locatie in de buurt!

Neem contact met ons op voor deskundig advies op maat

Voor deskundig advies op maat omtrent het plaatsen of snoeien van uw beukenhaag, knotwilg of andere bomen en hagen in regio Roosendaal en Bergen op Zoom neemt u contact met ons op. U bereikt ons bedrijf in Dinteloord via 06-22399261, 0167-850399 of via ons contactformulier. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw droomtuin te realiseren!

Neem contact op