Bomen snoeien en andere boomverzorging

HTO-Tuinontwikkeling is gespecialiseerd in bomen snoeien en boomverzorging. Het snoeien en verzorgen van een beukenhaag, knotwilg en andere soorten bomen vereist scholing, kennis en ervaring. Onze hoveniers beschikken over zowel de nodige theoretische kennis als praktijkervaring. Hierdoor zetten zij altijd een prachtig resultaat neer.

De juiste uitrusting om veilig bomen te snoeien

Wij bezitten een uitgebreid assortiment aan (klim)gereedschap om kleine en grote bomen op deskundige wijze te rooien of te snoeien. Onze tuinmachines zijn gekeurd; veiligheid voor u en onze medewerkers is voor ons van groot belang. Met onze hoogwerker komen wij ook op lastig bereikbare plaatsen. Dit maakt een optimale boomverzorging mogelijk.

Een boomcontrole volgens V.T.A. methodiek

Onze boomcontrole voeren wij altijd uit volgens de V.T.A. methodiek en u krijgt altijd een plan van aanpak op maat. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Blijkt het noodzakelijk om op uw terrein in of nabij Roosendaal uw beukenhaag, knotwilg of andere hagen en bomen te snoeien? Dan doen wij dat uiteraard graag voor u. Hierdoor zien ze er snel mooi uit en hoeft u niet meer bang te zijn voor plots vallende takken.

Mooie hagen in de omgeving van Roosendaal

Op het gebied van hagen heeft u veel te kiezen. Voordat u een haag laat planten, is het belangrijk om te besluiten wat uw wensen zijn. Wanneer u uw woning of kantoor tegen inkijk wilt beschermen, kunt u beter een andere haag kiezen dan wanneer u alleen een pad wil afrasteren. De hoveniers van HTO Tuinontwikkelaar denken graag met u mee over de mogelijkheden, uw wensen en de ideale plantensoorten. Wij combineren uw ideeën met onze expertise. Onze hoveniers weten alles over het verzorgen en snoeien van een beukenhaag, knotwilg en andere bomen. Wij ontwerpen en onderhouden hagen en snoeien bomen voor zowel voor bedrijven als voor particulieren in de omgeving van Roosendaal.

Neem contact op voor deskundig advies op maat

Voor een deskundig advies op maat omtrent de aanleg en het onderhoud van een beukenhaag of het snoeien van knotwilgen of andere bomen en hagen in de omgeving van Roosendaal, neemt u contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 06-22399261 of 0167-850399. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw droomtuin te realiseren!

Neem contact op