Home ┬╗ Onderhoud bedrijfstuin

Onderhoud van uw bedrijfstuin in Bergen op Zoom en omgeving

Voor het onderhoud van uw bedrijfstuin bent u bij HTO Tuinontwikkelaar aan het juiste adres. Naast particuliere tuinen verzorgen wij namelijk ook zakelijke en bedrijfstuinen. Wij begrijpen dat u met uw bedrijfstuin een goede eerste aanblik weg wil geven. Een goede eerste indruk is immers zeer belangrijk. Daarnaast is het ook van belang dat uw bedrijfstuin functioneel is en het zicht niet belemmert.

Het onderhoud van uw bedrijfstuin is bij ons in goede handen

Als we beginnen met het onderhoud van uw bedrijfstuin, dan maken we natuurlijk eerst een onderhoudsplan, altijd in overleg met u. In een uitgebreid gesprek bespreken we samen uw wensen en op basis daarvan maken wij een vrijblijvende offerte. Als u verzekerd wil zijn van een goed onderhouden tuin dan moet u bij ons zijn. Wij verzorgen voornamelijk het snoeien en bemesten van uw tuin, maar ook onkruid- en ongediertebestrijding. We herstellen verzakkingen en oneffenheden en reinigen uw terrein. Maar als er meer of andere wensen zijn, dan vallen deze mogelijkheden altijd te bespreken.

Naast onderhoud ook het ontwerp en de aanleg van uw bedrijfstuin

Moet uw bedrijfstuin niet alleen onderhouden worden, maar ook (opnieuw) ontworpen en aangelegd worden? Ook dan schakelt u onze hoveniers in. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfstuin? Bel ons dan via 06-22399261 of via 0167-850399 en dan bekijken we wat we voor u kunnen betekenen.

N

Oog voor detail

j

Creatief & Effici├źnt

Service met enthousiasme

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht