Tuinonderhoud Bergen op Zoom

Uw tuinonderhoud in de buurt van Bergen op Zoom laat u over aan de ervaren hoveniers van HTO Tuinontwikkelaar. Is het tijd voor opknapbeurt van uw tuin? Of wilt u graag eens wat anders met uw tuin? Schakel dan de hulp in van de experts. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er weer prachtig uitziet. U geniet helemaal van uw tuin.

Tuinonderhoud in de regio van Bergen op Zoom laat u doen door een deskundige hovenier

Bij een tuin hoort natuurlijk ook regelmatig onderhoud en dit vraagt om kennis, tijd en vakmanschap. Onze hoveniers verzorgen het onderhoud graag voor u. Wij stellen na goed overleg een onderhoudscontract op maat op. Wilt u alleen zwaar en specialistisch werk uit besteden of het volledig tuinonderhoud in de omgeving van Bergen op Zoom? Het is bij ons allemaal mogelijk. Wij voeren verschillende onderhoudswerkzaamheden voor u uit:

  • Blad zuigen
  • Bemesten
  • Snoeien of kappen van hagen, bomen of bosplantsoenen
  • Onkruidbestrijding mechanisch of chemisch

 Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?

Wanneer u het tuinonderhoud in de regio Bergen op Zoom aan onze hoveniers overlaat, bent u verzekerd van een goed resultaat en uitstekende service. Bent in geïnteresseerd in de diensten van de experts van HTO Tuinontwikkelaar? Bel dan naar 06-22399261 of 0167-850399 en maak vrijblijvend een afspraak.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht