Tuinarchitect Bergen op Zoom

Onze tuinarchitect van HTO Tuinontwikkelaar ontwerpt uw tuin in Bergen op Zoom volledig naar uw eigen wensen. Wij hebben veel expertise en ervaring en zetten al uw wensen en onze mogelijkheden om in een ontwerp waar alle partijen blij van worden. U kunt bij ons terecht voor een ontwerp op maat voor uw eigen tuin, maar ook voor een bedrijfstuin of schooltuin.

Onze tuinarchitect ontwerpt de mooiste tuin voor u in Bergen op Zoom

De tuinarchitect van HTO Tuinontwikkelaar heeft veel ervaring en maakt mooie ontwerpen voor uw tuin in bijvoorbeeld Bergen op Zoom, maar ook in de gehele regio van West-Brabant en Zeeland. Wij zijn gevestigd in Dinteloord en opereren dus in onze directe omgeving. Zo bent u verzekerd van een efficiënte samenwerking en drukking in de kosten. Het tuinontwerp begint natuurlijk bij het grondwerk. Zo wordt gedacht aan de beste drainage voor ontwatering, de juiste samenstelling van de grond en een goede zuurstofvoorziening door een open structuur. En natuurlijk, niet geheel onbelangrijk, begint het tuinontwerp bij uw wensen. Wij zorgen ervoor dat uw tuin helemaal naar uw wensen gemaakt is.

Na tuinontwerp komt tuinaanleg

Nadat de onze tuinarchitect een mooi, goed en functioneel ontwerp heeft gemaakt, begint ons hoveniersbedrijf uit de buurt van Bergen op Zoom met de aanleg van uw tuin. Daar is veel kennis van zaken voor nodig en deze hebben onze hoveniers, samen met een berg ervaring, ook in huis. Zo bent u altijd verzekerd van een mooie en functionele tuin waar u nog lang van kunt genieten. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke tuin? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-22399261.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht