Tuinaanleg Zevenbergen

Schakel HTO Tuinontwikkelaar in voor tuinaanleg in omgeving van Zevenbergen en Roosendaal. Wij zijn creatief en efficiënt en hebben oog voor detail. Op deze manier brengen wij de natuur dichtbij. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Naast tuinaanleg schakelt u ons ook in voor tuinontwerp, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Vakkundige tuinaanleg door HTO Tuinontwikkelaar in Zevenbergen en Roosendaal

Tuinaanleg begint natuurlijk met tuinontwerp. Eerst maken wij een ontwerp voor uw ideale tuin. Als deze door u is goedgekeurd beginnen we met de aanlegwerkzaamheden. Dit begint meestal met grondwerk, zoals drainage voor ontwatering en het creëren van een open structuur voor een goede zuurstofvoorziening. Als dit is gebeurd, begint de daadwerkelijke tuinaanleg in omgeving Zevenbergen of Roosendaal. Tot de aanleg van uw tuin behoren vaak de volgende werkzaamheden:

  • Beplanting
  • Planten van bomen
  • Verharding

Als er machinale werkzaamheden moeten worden verricht, doen wij dit ook voor u. Zo planten wij onder andere bloembollen en versnipperen, vegen en frezen we. Ook zaaien wij gras. Voor al deze werkzaamheden hebben wij een uitgebreid machinepark.

Blijven genieten van uw nieuw aangelegde tuin

Na de aanleg van uw nieuwe tuin wilt u er natuurlijk zolang mogelijk van blijven genieten. Daarvoor is tuinonderhoud nodig. Dit verzorgen wij graag voor u. Zo verwijderen wij onkruid en snoeien, kappen en bemesten we. U sluit bij ons zelfs een onderhoudscontract op maat. Wilt u meer weten over onze diensten of ons inhuren voor tuinaanleg in omgeving Zevenbergen of Roosendaal? Bel dan snel naar 06-22399261 of 0167-850399. Dan maken wij graag een afspraak met u om alle mogelijkheden te bespreken. Wij stellen ook vrijblijvend voor u een offerte op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht