Laat uw tuin in Bergen op Zoom opknappen

Als uw tuin in Bergen op Zoom wel wat werk nodig heeft, neem dan contact op met HTO Tuinontwikkelaar. Wij zorgen er dan namelijk voor dat uw tuin er piekfijn uitziet, of het nu een particuliere tuin of een bedrijfstuin betreft.

Vele mogelijkheden voor uw tuin in Bergen op Zoom

Wij combineren uw ideeën met onze expertise, om zo tot een tuin te komen die helemaal aan uw eisen voldoet in de omgeving van Bergen op Zoom. Dat begint natuurlijk bij het ontwerp. Nadat we uitvoerig met u besproken hebben hoe u uw tuin wilt hebben, maken we een ontwerp. Daarbij denken we bijvoorbeeld ook aan de samenstelling van de grond in uw tuin. Na goedkeuring van het ontwerp begint de aanleg van de tuin. Dit is een ingewikkelde taak die wij u graag uit handen nemen. Wij werken dan ook alleen met efficiënte en hoogwaardige producten. Als de tuin af is bekijken we samen het resultaat en heeft u een tuin waar u nog lang van geniet.

Ook renovatie en onderhoud

Heeft u geen nieuwe tuin nodig, maar heeft uw tuin in Bergen op Zoom wel wat onderhoud nodig, of zelfs een renovatie? Ook dan klopt u bij ons aan. Denk dan bijvoorbeeld aan onkruid- en ongediertebestrijding of reiniging van uw terrein. Zijn er andere dingen nodig of heeft u een volledige renovatie nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-22399261 of 0167-850399.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht