Home » Stronken frezen

Laat uw stronken frezen in regio Roosendaal door een expert

U wilt in uw tuin stronken laten frezen. Wellicht merkt u dat de bestrating verzakt of uw tuin is erg verwilderd en u heeft geen idee hoe u dit aan moet pakken. Wat uw situatie ook is, het ervaren team van HTO Tuinontwikkelaar is u graag van dienst.

Voorkom uitloop door stronken te laten frezen

Na een goede snoeibeurt van uw bomen of de heg blijven er stronken of boomstompen over. Als u wilt voorkomen dat deze stronken opnieuw uitlopen, adviseren wij om de uitloop tegen te gaan. Denk hierbij aan het aanleggen van een border met nieuwe beplanting of bestrating. Wij zorgen door middel van frezen dat uw stronken en wortels definitief worden verwijderd.

Laat uw tuin door ons aanleggen

Het frezen van stronken is slechts een van de diensten die wij aanbieden. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud aan uw voortuin of achtertuin? Of u nu onlangs verhuisd bent en uw nieuwe tuin grondig aan wilt pakken of na jarenlang woonplezier eens iets anders wilt; iedere tuinwens laten wij uitkomen.

Vertrouw op onze creativiteit, efficiëntie en oog voor detail

Creatief, efficiënt en met oog voor detail; dat is wat u van ons kunt verwachten. Frezen wij binnenkort alleen de stronken in uw tuin of combineert u dit met een van onze andere diensten? Vertel ons uw wensen door te bellen naar 06-22399261 of naar 0167-850399.

N

Oog voor detail

j

Creatief & Efficiënt

Service met enthousiasme

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht