Stronken frezen Brabant

U wilt stronken laten frezen voor uw tuin in Brabant. Wellicht merkt u dat de bestrating verzakt of uw tuin is zodanig verwilderd en u heeft geen idee hoe u dit aan moet pakken. Wat uw situatie ook is, het team van HTO Tuinontwikkelaar is u graag van dienst.

Voorkom uitloop door stronken te laten frezen in Brabant

Na een goede snoeibeurt van uw bomen of de heg blijven de stronken of boomstompen over. Als u wilt voorkomen dat deze stronken opnieuw uitlopen, adviseren wij om de uitloop tegen te gaan. Denk hierbij aan het aanleggen van een border met nieuwe beplanting of bestrating. Wij zorgen door middel van frezen dat uw stronken en wortels definitief worden verwijderd in Brabant.

Laat uw tuin door ons aanleggen

Het frezen van stronken is slechts een van de diensten die wij in Brabant aanbieden. Maar wist u dat u ons ook inschakelt voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud aan uw voortuin of achtertuin? Of u nu onlangs verhuisd bent en uw tuin grondig aan wilt pakken, of na jarenlang woonplezier eens iets anders wilt, voor iedere wens bieden wij een passend aanbod.

Creatief, efficiënt en met oog voor detail

Creatief, efficiënt en met oog voor detail, dat is wat u van ons kunt verwachten. Frezen wij binnenkort alleen de stronken in uw tuin in Brabant, of combineert u dit met een van onze andere diensten? Geef uw wensen aan ons door en bel naar 0167-850399.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht