Vakkundig hoveniersbedrijf werkzaam in Bergen op Zoom

HTO Tuinontwikkelaar is een gedreven hoveniersbedrijf in de omgeving van Bergen op Zoom. Wij zijn gevestigd in Dinteloord, maar verzorgen ook tuinen in de omgeving van Bergen op Zoom. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap, klantvriendelijke service en enthousiaste inzet. Al onze hoveniers zijn goed geschoold en hebben de nodige ervaring om uw tuin helemaal naar wens te maken.

HTO Tuinontwikkelaar: een écht goed hoveniersbedrijf in Bergen op Zoom en omstreken

Bij ons staat u als klant centraal. Van tuinontwerp, tot aanleg en onderhoud houden wij rekening met uw wensen en eisen. Mocht uw tuin over de jaren heen minder aandacht gehad hebben, en mag het wel eens opgeknapt worden, dan heeft u een goed hoveniersbedrijf in Bergen op Zoom gevonden. Wij bespreken met u op welke manier we u kunnen helpen. U kunt ervoor kiezen om het gehele onderhoud of zelfs renovatie aan ons over te laten, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen specifieke onderdelen aan ons over te laten. Zo stellen we een onderhoudscontract op maat op en zal uw tuin er weer als vanouds uitzien.

Tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg

Onderhoud is natuurlijk erg belangrijk, maar ons hoveniersbedrijf nabij Bergen op Zoom verzorgt ook het complete ontwerp en/of de aanleg van uw tuin! Heeft u interesse, dan bereikt u ons door te bellen naar 06-22399261 of 0167-850399. Dan maken we een afspraak met u om uw plannen te bespreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht