Home » Hovenier Steenbergen

Hovenier nabij Steenbergen

Wilt u graag een hovenier inhuren om uw tuin in Steenbergen, Halsteren of Bergen op Zoom aan te leggen of te onderhouden? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij HTO Tuinontwikkelaar uit Dinteloord. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het ontwerpen, aanleggen als onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een allround hovenier die te werk gaat in uw tuin in Steenbergen, Halsteren, Bergen op Zoom of elders in de regio.

De diensten die wij als hovenier aanbieden in Steenbergen, Halsteren en Bergen op Zoom

U schakelt een hovenier van ons hoveniersbedrijf nabij Steenbergen in voor uiteenlopende werkzaamheden. Is uw tuin verwaarloosd en heeft deze een onderhoudsbeurt of zelfs een complete renovatie nodig? Wilt u enkel bomen laten snoeien of een terras creëren door sierbestrating te laten aanleggen? Voor al deze werkzaamheden in uw tuin in Steenbergen, Halsteren of Bergen op Zoom staat een hovenier van ons bedrijf voor u klaar. Voor als het ware alles wat uw tuin nodig heeft, of dit nu een simpele snoeibeurt of een volledig opknapbeurt is, zijn wij in te schakelen. Wij gaan hierbij te allen tijde te werk met uw wensen als uitgangspunt. Bovendien beschikken we over veel kennis en maken wij gebruik van de juiste gekeurde apparatuur, zodat de werkzaamheden niet alleen soepel maar ook veilig verlopen.

Maak uw interesse in onze diensten kenbaar

Heeft u behoefte aan een allround hovenier om uw tuin in bijvoorbeeld Steenbergen, Halsteren of Bergen op Zoom zomerklaar te maken? Is het tijd voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw tuin? Wacht dan niet langer en plan direct een afspraak met ons bedrijf uit Dinteloord in voor de dienst waar u behoefte aan heeft. U bereikt ons door te bellen naar 06-22399261 of 0167-850399. U kunt tevens ons contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

N

Oog voor detail

j

Creatief & Efficiënt

Service met enthousiasme

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht