Hagen en bomen laten snoeien bij u in Roosendaal

Hagen planten en bomen snoeien in de omgeving van Roosendaal laat u doen door HTO Tuinontwikkelaar. Een haag vormt een mooie barrière rondom uw tuin of buitenruimte, maar voor het mooi dicht laten groeien van een haag is het nodige onderhoud en vakkennis nodig. HTO Tuinontwikkelaar is gevestigd in Dinteloord, maar verzorgt ook in de omgeving van Roosendaal het onderhoud aan hagen en het snoeien van bomen.

Mooie hagen in de omgeving van Roosendaal

Op het gebied van hagen is er veel te kiezen. Voordat u een haag laat planten is het belangrijk om te besluiten wat uw wensen zijn. Wanneer u uw woning of kantoor tegen inkijk wil beschermen kunt u beter een andere haag kiezen dan wanneer u alleen een pad wil afrasteren. De hoveniers van HTO Tuinontwikkelaars denken graag met u mee over de mogelijkheden, uw wensen en de ideale plantensoorten. Wij combineren uw ideeën met onze expertise. Onze hoveniers beschikken naast praktijkervaring over theoretische kennis over het verzorgen en snoeien van bomen. Wij ontwerpen en onderhouden hagen en snoeien bomen voor zowel voor bedrijven als voor particulieren in de omgeving van Roosendaal.

Advies op maat

Voor een advies op maat omtrent de aanleg en het onderhoud van hagen of het snoeien van bomen in de omgeving van Roosendaal, neemt u contact op met de hoveniers van HTO Tuinontwikkelaars door te bellen naar 06-22399261 of naar 0167-850399. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en van uw droomtuin ons werk te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht