Groen bedrijventerrein

Een onderhouden en groen bedrijventerrein is het visitekaartje dat je als bedrijf afgeeft wanneer er klanten op bezoek komen, HTO Tuinontwikkelaar zorgt ervoor dat de eerste indruk een onuitwisbare indruk wordt.

Een groen bedrijventerrein voor een onuitwisbare indruk

De buitenruimte van uw kantoor is voor bezoekers de eerste kennismaking met uw bedrijf. Wij geven uw bedrijf een perfecte aanblik, met een vakbekwame en doelgerichte buitenruimte. Wij maken graag een ontwerp op maat voor uw kantoor, maar voeren ook het onderhoud uit. Wij adviseren u over de aandachtspunten en kijken kritisch mee naar de verbeterpunten. Hierbij letten wij op:

  • Of de bestrating en groenvoorziening vrij zijn van onkruid en zwerfvuil;
  • Of de bestrating vrij is van oneffenheden;
  • Of de beplanting de gewenste kleur, blad en bloemen heeft;
  • Of de beplanting gesnoeid is in de gewenste grootte en vorm;
  • Of het bedrijfspand, de naam en reclame niet gehinderd worden door de begroeiing, of ze nog duidelijke zichtbaar zijn.

HTO Tuinontwikkelaar is creatief, efficiënt en heeft oog voor detail. Wij brengen de natuur dichtbij, van idee tot uitvoering.

Interesse in een groen bedrijventerrein?

Wanneer u interesse heeft in een groen  bedrijventerrein, of wanneer u als particulier meer wil weten over onze diensten, maak dan vrijblijvend een afspraak met de professionals van HTO Tuinontwikkelaar. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar 06-22399261.Maak vandaag nog een afspraak, wij komen graag op gesprek.

N

Oog voor detail

j

Creatief & Efficiënt

Service met enthousiasme

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht