Bream tuin

Wilt u de Cautleya lutea Bream laten beplanten in uw tuin? Maak het uzelf gemakkelijk en schakel de diensten van HTO Tuinontwikkelaar in. Voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan graag met u om tafel zitten voor een concreet plan voor uw voortuin of achtertuin.

De Cautleya lutea Bream, een sterke siergember laten beplanten in uw tuin

De Cautleya lutea Bream is een sterke siergember, afkomstig uit Japan en China. De plant is een makkelijke groeier en groeit tot wel 50 cm. U kunt de Cautleya lutea Bream het beste laten beplanten op een humeuze, voedingsrijke grond in uw tuin. U geniet van de rijke bloei in de nazomer, waarbij uit de bloeikolf talrijke zachtgele bloemen verschijnen.

Laat uw tuin door ons onderhouden

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, u wilt ieder seizoen van het jaar genieten van een onderhouden tuin. Het onderhoudsplan dat wij met u opstellen houdt, ook tot lang na het beplanten van de Cautleya lutea Bream, uw tuin mooi en gezond. Voor het onderhoudsplan kiest u voor volledige uitbesteding van het onderhoud, of bijvoorbeeld voor alleen het specialistische en zware werk.

Neem contact op met onze hovenier

Heeft u vragen over een van onze diensten? Of plant u graag een afspraak voor uw tuin in met onze hovenier? Neem contact op door te bellen naar 0167-850399. Wij brengen graag uw wensen helder in kaart en adviseren of de Cautleya lutea Bream geschikt is voor uw tuin.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht