Boom weghalen kosten

U wilt een boom in uw tuin weghalen, maar wat bedragen nu precies de kosten. Dit verschilt per situatie natuurlijk enorm. Gaat het om een jonge of oude boom? En wilt u de gekapte boom af laten voeren? Neem contact op met het team van HTO Tuinontwikkelaar. Wij vertellen u graag meer over de exacte kosten als u bomen wilt laten kappen.

Een boom met of zonder stronk weghalen? Wij berekenen wat het gaat kosten

Of u nu de stronk uit wilt laten graven en uit de grond wilt tillen, of het laat frezen, in beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. U bent met beide methodes verzekerd van een effectieve aanpak. De wortels groeien niet meer verder en schimmel kan niet verspreid worden door de grond. Wij bespreken graag de kosten als u uw boom laat weghalen nadat u contact opneemt.

Schakel ons in voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin

Wellicht wilt u, naast het laten kappen van bomen, de kosten voor een tuinontwerp weten. U bent niet meer tevreden met de huidige indeling van uw achtertuin of er staat een verhuizing op de planning, waarvoor u een nieuw tuinontwerp wilt. Wij zetten onze expertise feilloos om in een helder ontwerp op maat.

De kosten als u bomen wilt laten kappen

Van boomverzorging tot aan machinale werkzaamheden en van aanleg tot aan onderhoud. U schakelt ons in voor diverse werkzaamheden. Voor meer informatie over een boom weghalen en de bijbehorende kosten staan wij u graag te woord via 0167-850399. Bomen laten kappen voor lage kosten, dat is wat u kunt verwachten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht