Home ┬╗ Boom weghalen kosten

Een boom laten weghalen tegen lage kosten in regio Roosendaal

U wilt een boom in uw tuin weghalen, maar vraagt zich af wat de precieze kosten hiervan zijn. Dit verschilt per situatie natuurlijk enorm. Gaat het om een jonge of oude boom? En wilt u de gekapte boom af laten voeren? Neem contact op met het team van HTO Tuinontwikkelaar. Wij vertellen u graag meer over de exacte kosten als u bomen wilt laten kappen.

Een boom met of zonder stronk weghalen; wij berekenen wat het gaat kosten

Of u nu de stronk uit wilt laten graven en uit de grond wilt tillen, of het laat frezen, in beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. U bent met beide methodes verzekerd van een effectieve aanpak. De wortels groeien niet meer verder en schimmel kan niet verspreid worden door de grond. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken wij graag wat de kosten voor het laten weghalen van uw boom gaan zijn.

Schakel ons in voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin

Wellicht wilt u, naast het laten kappen of weghalen van bomen, de kosten voor een tuinontwerp weten. U bent niet meer tevreden met de huidige indeling van uw achtertuin of er staat een verhuizing op de planning, waarvoor u een nieuw tuinontwerp wilt. Wij zetten onze expertise feilloos om in een helder ontwerp op maat.

De kosten als u bomen wilt laten kappen

Van boomverzorging tot aan machinale werkzaamheden en van aanleg tot aan onderhoud. U schakelt ons in voor diverse werkzaamheden. Voor meer informatie over een boom weghalen en de bijbehorende kosten staan wij u graag te woord via 06-22399261 of via 0167-850399. Bomen laten kappen voor lage kosten, dat is wat u van ons kunt verwachten.

N

Oog voor detail

j

Creatief & Effici├źnt

Service met enthousiasme

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht