Bomendokter Rotterdam

HTO Tuinontwikkelaar is een bomendokter in de buurt van Rotterdam. Naast het snoeien van bomen, is ook verzorging erg belangrijk voor het behoud van uw bomen. Wij hebben de kennis en expertise op het gebied van kappen van bomen; dit kan namelijk niet zomaar gebeuren.

Professionele bomendokter in omgeving Rotterdam

Voor een professionele bomendokter in de omgeving Rotterdam heeft HTO Tuinontwikkelaar de hoveniers in dienst die u van dienst kunnen zijn. De term bomendokter wordt vaak gebruikt voor verzorgers van bomen. Wij kunnen u helpen met:

  • Advies op het gebied van zieke bomen of problemen met uw bomen. Vragen over de gezondheid van uw bomen en over eventuele ziektes en/of plagen beantwoorden wij u graag voor u.
  • Preventief advies. Vragen over bijvoorbeeld de stabiliteit van uw bomen of wanneer u vermoed dat uw bomen gaan omvallen, na bijvoorbeeld een storm of bouwwerkzaamheden.

Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in boomverzorging en beschikken over zowel praktijkervaring als theoretische kennis. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren.

Een bomendokter nodig?

Wanneer u interesse heeft in de diensten van HTO Tuinontwikkelaar als bomendokter in de omgeving Rotterdam, neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 06-22399261. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en geven u graag advies of voeren boomcontroles uit.

N

Oog voor detail

j

Creatief & Efficiënt

Service met enthousiasme

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht