Bomen snoeien Rotterdam

Voor het verzorgen van bomen en snoeien in de omgeving van Rotterdam denken de mensen van HTO Tuinontwikkelaar graag met u mee. Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging. Onze hoveniers beschikken over zowel praktijkervaring als theoretische kennis van het verzorgen en snoeien van bomen.

Bomen verzorgen en snoeien in omgeving Rotterdam

Het snoeien van bomen is een lastige klus, waarbij het van belang is dat het op het juiste moment en op de juiste manier gebeurt. Wanneer dit niet op de juiste manier gebeurt, kan er veel schade aangericht worden. Het snoeien van bomen is echt vakwerk. Naast de vereiste scholing, kennis en ervaring beschikt HTO Tuinontwikkelaar over een uitgebreid assortiment aan gereedschap om bomen, ongeacht de grootte, op een deskundige wijze te snoeien of te rooien. Onze machines zijn allemaal gekeurd, omdat zowel de veiligheid van onze hoveniers als van onze klanten van groot belang is. Met een vestiging in Dinteloord verzorgen en snoeien wij bomen in een groot gebied, waaronder in de omgeving Rotterdam. Daarnaast voeren wij ook boomcontrole uit. Al onze werkzaamheden gaan gepaard met service, vakmanschap en enthousiasme, uitgevoerd door vakkundige hoveniers.

Neem contact met ons op

Wanneer u geïnteresseerd bent in verzorging van uw bomen of het laten snoeien door professionals in de omgeving Rotterdam, bel dan vandaag nog 06-22399261 om vrijblijvend een afspraak te maken. HTO Tuinontwikkelaar werkt zowel met bedrijven als met particulieren. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht